Γενικοί Όροι Χρήσης

Η εταιρία μας με διακριτικό τίτλο «Αφήτεχνο» έχει έδρα τη Γρυπάρη 79, Τ.Κ 176 71. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2109582969.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα afitexno.gr δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την πώληση αγαθών και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Το παρών site έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό γίνεται στον χρήστη και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επισκέπτη του.

Τρόποι Αποστολής

Παραδίδουμε τα χειροποίητα προϊόντα μας σε 15 εργάσιμες μέρες βάσει της μέρας καταχώρησης της παραγγελίας. Ενημερώνουμε τον πελάτη σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας παράδοσης, βάσει διαθεσιμότητας ή άλλου κωλύματος.

Αποστολή στην Ελλάδα

  • Ο χρόνος παράδοσης είναι15 εργάσιμες μέρες.
  • Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Για Αττική το κόστος αποστολής είναι 3€ και εκτός Αττικής είναι στα 5€.

Οι τιμές αφορούν πακέτα έως 2 κιλά, και οι αποστολές επιβαρύνονται με έξοδα αντικαταβολής (2€).

Αποστολή στην Ελλάδα

  • Ο χρόνος παράδοσης είναιανάλογα την προοριζόμενη χώρα και ήπειρο.
  • Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση»
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας
  • Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας
  • Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα του τραπεζικού εμβάσματος

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR4801710380006038166042258

SWIFT-BIC – PIRBCRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΗΤΕΧΝΟ Ε.Ε

Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία Αφήτεχνο δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα στο χέρι και κατόπιν παραγγελίας από τον πελάτη που τα επέλεξε και ολοκλήρωσε την παραγγελία του. Κάθε χειροποίητη δημιουργία που κάνετε παραγγελία κατασκευάζετε αποκλειστικά για εσάς και μόνο!

Αντικατάσταση Προϊόντων
Αντικατάσταση προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει φτάσει σε εσάς σπασμένο/αλλοιωμένο. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση μετά από συνεννόηση με εσάς.

Για πιο άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109582969 ή στείλτε μας email στο info@afitexno.gr

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

  1. Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Αφήτεχνο. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
  2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας Αφήτεχνο  ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors